Sanne Salomonsens økonomi i ruiner

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen
Foto: Birger Storm
Rock-mama Sanne tager på stor turne hele foråret 2014 for tjene penge igen.

Når Sanne Salomonsen fylder 58 år den sidste dag i året, er det ikke noget sjovt økonomisk tilbageblik hun kan tage på 2013.

Selv om hun i årets løb fik solgt sin store villa i Gentofte samt solgte drastisk ud af tøj og møbler via internettet, så viser det netop offentliggjorte regnskab for Sanne Salomonsen LTD. ApS for 2012/2013, at rockmama'en stadig har en skrækkelig dårlig økonomi.

Omsætningen er faldet med 677.000 kroner i forhold til forrige regnskabsperiode, skriver Ekstra Bladet.dk. Og da lønnen - som er til Sanne selv - er den samme, så er der altså en dundrende underskud på 796.000 kroner.

Sidste regnskabsperiode havde et underskud på 341.000 kroner, og året før igen var der også underskud i Sannes ApS-selskab. Det betyder, at egenkapitalen i selskabet stort set er væk. Tilbage er kun 67.000 kroner mod 1,6 million kroner tilbage i 2007/2008. Det falder nogenlunde sammen med tidspunktet, hvor Sanne Salomonsen blev alvorlig syg - ramt af en blodprop i hjernen.

Siden dengang har det været småt med indtægterne, selv om Sanne Salomonsen har udgivet både plade og turneret en lille smule. Men nu skal der ske noget, har Sanne Salomonsen åbenbart besluttet, formentlig kraftig inspireret af den dårlige privatøkonomi, og derfor har hun arrangeret en lang forårsturne med titlen "Hjem".

Hen over flere måneder i foråret 2014 vil Sanne Salomonsen turnere rundt i hele landet og give mindre, intime koncerter, hvor hun i øjenhøjde med publikum vil synge en lang række af de sange, hun har været kendt for gemme mere end 40 år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden