12. aug. 2014
Af Hanne Rask

Saseline om Sasé-farvel: Jeg er selvfølgelig berørt af situationen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20131002_jsu5375.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Sangerinden og TV-pigen har valgt at trække sig ud af den virksomhed, hun lagde navn og ansigt til.

"Saseline Sørensen har pr. 11. August 2014 valgt at trække sig ud af sit engagement i hudplejevirksomheden Sasé. Sasé blev lanceret d. 15. Maj 2013, og er i dag et succesfuldt brand som distribueres hos cirka 70 danske forhandlere", lyder det i en pressemeddelse, der altså fortæller, at Saseline ikke længere er en del af virksomheden.

- Jeg har valgt at trække mig ud af Sasé, da vi i bestyrelsen ikke er enige om den fremadrettede strategi. Derfor føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe. Det har været en fantastisk oplevelse at være med til at bygge brandet op, og jeg ønsker kun det bedste for mine forhenværende forretningspartnere samt Sasé, forklarer Saseline.

Sasé var Saselines hjertebarn i de tre år, hun var med til at bygge virksomheden op, så naturligvis er det med et vist vemod, hun nu forlader virksomheden, der kører videre med hendes navn, men altså uden hendes kønne ansigt.

- Jeg er selvfølgelig berørt af situationen. Det har været tre lærerige og gode år med at bygge firmaet op. Jeg vil gerne takke alle de dejlige mennesker, jeg har været så heldig at møde gennem mit arbejde med Sasé og selvfølgelig en særlig tak til alle dem, der har forhandlet, købt, omtalt og brugt produkterne indtil nu. Men nu skal jeg søge andre græsgange, og jeg glæder mig allerede til nye eventyr, siger Saseline.

Læs mere om: