SE BILLEDERNE: Richard Ragnvald fejrede 70-års fødselsdag

Richard Ragnvald og hustru Vibeke Lehrmann

Richard Ragnvald og hustru Vibeke Lehrmann

Foto: Lars Aarø
Dansktopstjernen Richard Ragnvald fejrede sin 70-års fødselsdagsfest i hjemmet uden for Aarhus.

Der var liv og glade dage i haven hos dansktopmusikeren Richard Ragnvald, da han fejrede sin 70-års fødselsdag.

Blandt gæsterne var blandt andre Jette Ziegler, Rene Franz, TV-lægen Carsten Vagn-Hansen og hans hustru samt Kim Harring fra Kim & Hallo.

– Det var fantastisk. Vejret var med os, og nu har jeg lige været ude at jobbe, så jeg pakker først gaver op nu, siger Richard Ragnvald til BILLED-BLADET.

Richard Ragnvald fik solrig fødselsdag

Det syngende postbud fra "Danmark har talent", Henning Vad, var også med for at gøre dagen festlig for Richard Ragnvald, der bestemt ikke er ked af at være rundet 70 år.

Sommervejret har ikke ligefrem været med os i år, men den 10. august fik fødselaren heldigvis solstråler med sig på vejen.

– Jeg synes heller ikke, jeg kan mærke noget anderledes. Mit sind er helt, som da jeg var 20 år, siger Richard Ragnvald glad.

 

Karrieren fortsætter 10 år mere

Musikeren kan prale af at have et godt helbred, og han er heller ikke blevet træt af at optræde, selv om karrieren har kørt i mange år.

Richard Ragnvald afslører, at han regner med at turnere 10 år endnu, og så vil han måske indstille karrieren, når han bliver 80 år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Den 17. august er musikeren gæst i studiet i ”Peters verden” på P5, og om aftenen medvirker han i ”Go’aften Danmark” på TV 2.

Her er billeder fra festen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden