SE BILLEDET: Julie og Rasmus Seebach jubler: Så dejlig er lille Holger

Foto: All Over Press
I denne tid nyder Rasmus Seebach familielivet sammen med kæresten Julie Teglhus, som netop på de sociale medier har lagt et fint billede ud af deres lille guldklump Holger.

Rasmus Seebach og hans kæreste Julie Teglhus er lykkelige for deres søn Holger, som kom til verden klokken 02.02 søndag 8. januar.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Den lille fyr har givet det nybagte forældrepars forhold en helt ny dimension, og hverken Rasmus eller Julie gør noget som helst for at skjule, at Holger er helt perfekt. Den stolte mor har netop lagt et fint billede af sig selv med sønnen på puslebordet på sin Instagramprofil. Billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe, udstråler, hvor varm og dejlig kontakten mellem mor og søn er.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Foto: Privat

På de sociale medier har Rasmus Seebachs lillesøster Marie kommenteret billedet med ordene "Verdens dejligste dreng".

Rasmus Seebach føler sig heldig

Lige fra start har Rasmus Seebach udtrykt glæde og taknemmelighed over at være blevet far. På Facebook var han hurtig på tasterne og fortalte straks, at han var blevet far til en dreng på 3600 gram.

Rasmus Seebach fortalte også alle sine følgere, at Holger umiddelbart efter fødslen lå trygt ved sin smukke og overdrevet seje mors bryst. Seebach lod ingen være i tvivl om, hvor stolt han var og er af sin søn og sin kæreste.

Og så citerede han i øvrigt sin far, Tommy Seebach, der i et af sine mange hitnumre sang disse ord: "Det' det jeg altid har sagt - jeg er vel nok en heldig fyr".

Nyder familien

De seneste år har i det hele taget været en skøn optur for Rasmus Seebach, der blev kæreste med sin Julie i 2013, og som har formået at holde sig musikalsk på toppen ved at servere det ene hit efter det andet til sina mange fans.

For Rasmus har det allerstørste dog ifølge ham selv været at blive far.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden