SE BILLEDET: Kim Larsen efter sygdom - samlet med Kjukken

Kim Larsen

Kim Larsen

Foto: Lars H. Laursen
Efter at det ved årsskiftet kom frem, at Kim Larsen var ramt af sygdom, har han nu stillet op til foto med sit band forud for sommerturnéen.

72-årige Kim Larsen har forud for sin sommerturné stillet op til foto sammen med sit band, Kim Larsen & Kjukken.

Det sker, efter at det omkring årsskiftet kom frem, at den berømte forsanger var ramt af prostatakræft og derfor måtte aflyse sin vinterturné.

- Bandet er samlet igen, og vi er i gang med at øve op til sommerturen, fremgår det af et Facebook-opslag, som BILLED-BLADET har fået lov at viderebringe.

Kim Larsen har skrevet et helt album

Her ses det første billede af Kim Larsen efter meldingen om sygdommen, hvor den legendariske musiker støtter sig til sin berømte stok.

Under hele sit sygdomsforløb har sangeren været aktiv, selv om han ikke har været på scenen, og det forlyder fra hans manager, at der er blevet skrevet et helt album undervejs.

Den 28. juni står den første koncert efter sygemeldingen så i kalenderen, og den finder sted i Nyborg.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Chaufføren har serveret portvin for bandet

Der er ingen tvivl om, at fansene i den grad har savnet gamle Larsen på scenen, så han skal nok blive taget rigtig vel imod.

Ifølge Facebook-opslaget har Kim Larsen & Kjukken nu været i øvelokalet, hvor chauffør og butler Mr. Ming har forkælet musikerne med portvin.

Sommerturnéen vil strække sig over to måneder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden