8. jul. 2016
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Lykkelige Rasmus Seebach med sin Julie lige efter den glade baby-nyhed

Rasmus Seebach
Foto: PRIVAT
På et billede taget i Paris, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, stråler sangeren og hans kæreste, Julie Teglhus, efter at have fået den dejlige besked.

Med kæmpesmil på læberne og glade øjne kigger Rasmus Seebach og hans kæreste, Julie Teglhus, ind i kameraet. Rasmus Seebach holder ømt om Julie.

Det søde billede, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, er taget i Paris, lige efter at Julie Teglhus har taget en graviditetstest, der har givet postivit svar om, at hun og Rasmus Seebach skal være forældre for første gang.

Rasmus Seebach
Foto: PRIVAT

I weekenden gav en jublende glad Rasmus Seebach så den glædelige nyhed videre til sine fans under en koncert på Nibe Festival.

”Ved I hvad, jeg skal være? Jeg skal være far!” råbte den 36-årige sanger begejstret ud til folkemængden, som straks kvitterede med jublen og hujen.

LÆS MERE: Rasmus Seebach jubler: Jeg er blevet onkel

Rasmus Seebach og Julie glæder sig helt vildt

På sin officielle Facebookside skrev den populære kunstner samme aften statusopdateringen:

”Jubiiiiii! Jeg skal være far! Til januar er det ikke en badebold, men en lille baby som Julie har i armene. Vi er ret så glade og lykkelige, og vi glæder os helt vildt. Kh Ralle.”

Bor sammen på Frederiksberg

Rasmus Seebach mødte den 13 år yngre jurastuderende Julie Teglhus gennem fælles venner i 2013. Parret bor sammen i en stor villa på Frederiksberg.

Herunder ses de til Dronning Margrethes aftensselskab for kunst og kultur i Drabantsalen, Christiansborg Slot i marts.

Rasmus Seebach
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Julie Teglhus i en blå kjole af Alexander McQueen-blonder fra designeren Elsa Adams.

Læs mere om: