Tirsdag, 12. juni 2018 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Rasmus Seebach giver lille Holger en karruseltur

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Foto: Lars H. Laursen
Sommerturnéen er i fuld gang, men Rasmus Seebach har alligevel tid til at hygge sig med sin lille familie.

Den 38-årige sanger Rasmus Seebach er så småt gået i gang med en travl sommerturné, men undervejs skal der selvfølgelig være tid til at nyde sommeren med hans lille familie.

Her er naturligvis tale om kæresten Julie Teglhus og deres lille søn, Holger, og hyggetiden har han delt med sine følgere på Instagram.

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Julie Teglhus og  den stolte far med etårige Holger på skødet ombord på en karussel.

Rasmus Seebach gæster Fredagsrock

Smilene er store, og det er tydeligt, at det klæder den populære sanger at være blevet far, hvilket han også har beskrevet i sit seneste album ”Før vi mødte dig”.

Næste stop på sommerturnéen bliver Haslev Festdage i Haslev den 15. juni, og så går det ellers løs frem til den 7. september, hvor Rasmus Seebach besøger Fredagsrock i Tivoli.

Om det bliver med sønnen på publikumrækkerne er uvist, men sangeren lovede allerede sidste år, at der skulle gives flere familiekoncerter.

Rasmus Seebach, Julie Teglhus og lille Holger

Foto: Privat

Pigen blev lovet familiekoncerter

En otteårig pige havde nemlig sendt ham et klagebrev, hvor hun måtte kritisere, at stjernen ikke afholdt koncerter før børnenes sengetid.

Det fandt Rasmus Seebach så sødt, at han lagde en opdatering ud på Instagram, hvor han lovede pigen, at han selvfølgelig nok ville afholde nogle familiekoncerter.

Og han har holdt, hvad han lovede sine små fans. Han har allerede afholdt tre familiekoncerter i dette forår - på et tidspunkt, så både børn og voksne kunne komme i seng i ordentlig tid.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden