3. nov. 2017
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Rasmus Seebach har fået sød klage

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Krestine Havemann
Musikeren Rasmus Seebach har modtaget et klagebrev fra en otteårig pige, der ikke må komme til hans koncerter på grund af sin sengetid.

Den 37-årige musiker Rasmus Seebach har fået et klagebrev fra otteårige Julie Puk Thomsen, der ikke er helt tilfreds med sit store idol.

Hun vil nemlig gerne klage over, at hun på grund af sin sengetid ikke kan få lov at være med til Rasmus Seebachs koncerter om aftenen.

- Jeg vil gerne klage. Jeg synes, at det er for dårligt, at du vælger at spille for fulde voksne mennesker, der ikke hører efter musikken, skriver Julie Puk Thomsen i sit brev.

Mor gav ikke lov til sommerkoncert

Julie Puk Thomsen ville nemlig ønske, at musikerens koncerter lå om eftermiddagen, hvor både børn og voksne kunne være sammen om oplevelsen.

Faktisk ville hun gerne have været med ved sommerkoncerten Open Air i Vejen, hvor Rasmus Seebach var hovednavn, men det måtte hun ikke for sin mor.

Rasmus Seebach har nu delt det søde fanbrev i en opdatering på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Rasmus Seebach inviterer sin lille fan med

Her svarer han Julie Puk Thomsen, at det selvfølgelig er en fejl, og derfor har musikeren og hans hold nu valgt at arrangere fire familiekoncerter til næste år.

Her vil Rasmus Seebach gerne invitere sin lille fan og hendes mor med, og så håber musikeren ellers, at Julie Puk Thomsens mor giver lov denne gang.

Sangeren slutter sit brev af med at understrege, at han gerne vil høre Julie Puk Thomsens vurdering af koncerten efterfølgende.

Læs mere om: