23. aug. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Rasmus Seebach takker for årets sommerturné

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Krestine Havemann
Sangeren Rasmus Seebach spillede i lørdags sit sidste job på årets sommerturné, og på Facebook takker han for sæsonens koncerter.

Den 36-årige sanger Rasmus Seebach spillede lørdag sit sidste job på sommerturnéen 2016, og på Facebook takker han for denne gang.

Her beretter den populære musiker, at han sidder tilbage med et smil på læben og tænker på en masse fantastiske og unikke oplevelser.

- Det er jeg ultra taknemmelig over, og der skal lyde et gigantisk tak til alle jer fantastiske mennesker, skriver Rasmus Seebach på sin Facebook-profil.

LÆS MERE: Rasmus Seebach jubler: Jeg er blevet onkel

Rasmus Seebach sender stor tak

Sangeren fortsætter med at skrive, at det er personerne, der har været med til at skabe alle disse dejlige stunder undervejs.

Rasmus Seebach understreger, at uden dem var det hele ligegyldigt, og at de skal have et tusinde tak fra bunden af hans hjerte.

Sangeren skriver desuden, at han anser sine folk for at være de bedste, og så sender han samtidig et kæmpe kram fra Ralle.

Rasmus Seebach skal være far

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Rasmus Seebach i selskab med sit musikalske hold på scenen.

Der er flere gode oplevelser i vente for Rasmus Seebach, for i begyndelse af det nye år kommer hans og kæresten Julie Teglhus’ første barn til verden.

Det fortalte en glædestrålende Rasmus Seebach til publikum under en koncert på Nibe Festival tilbage i juli.

Læs mere om: