Fredag, 5. maj 2017 - af Helle Skram de Fries

Se hvem der skal spille Rasmus Seebach i ny musical

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Foto: Krestine Havemann
Fredericia Teater har nu afsløret, hvem der er med på holdet i musicalen om Tommy og Rasmus Seebach.

Musicalen ”Seebach” om Tommy og Rasmus Seebach, som får premiere på Fredericia Teater til september 2017, har allerede rundet 50.000 solgte billetter.

Og nu løfter teatret sløret for, hvem der skal spille de store roller i musicalen.

 

Teit Samsø

Foto: PR

 

To om rollen som Tommy Seebach

Til rollen som Tommy Seebach er valget faldet på Pelle Emil Hebsgaard og Teit Samsø, der skal skiftes til at forvalte den store rolle, oplyser Fredericia Teater i en pressemeddelelse.
Pelle Emil Hebsgaard fik et forrygende gennembrud på netop Fredericia Teater i 2012 som lampens ånd Genie i teatrets megasucces ”ALADDIN – The Musical”.  Siden har han haft hovedroller i bl.a. "Jean de France" og "Frk. Nitouch"e på Folketeatret samt medvirket i diverse revyer og senest musicalkomedien "SPAMALOT" i Tivoli.

Teit Samsø har spillet en lang række roller både på Fredericia Teater og i København, bl.a. "High School Musical", Disneys "ALADDIN – The Musical",  "Les Misérables", "Hai"r og netop nu "Saturday Night Fever" i Falconér og Musikhuset Aarhus.

Pelle Emil Helbsgaard i rollen som Tommy Seebach

Foto: PR

Ungt talent som Rasmus Seebach

Som Rasmus Seebach bliver det Joakim Lind Tranberg og Teit Samsø, der deler rollen. Joakim bliver først udklækket fra Den Danske Scenekunstskole i Odense til sommer og får allerede til september sit livs - foreløbig - største hovedrolle som Danmarks største nulevende musikstjerne. Han fik en fænomenal debut som Billy i musicalen ”Elsk mig i nat i 2009”.

De skal spille bror og søster

Rollen som Rasmus Seebachs bror, Nicolai, spilles af Emil Birk Hartmann, der fik et fornemt gennembrud for to år siden som Mick i ”Shu·bi·dua – The Musical”.

Som Rasmus’ og Nicolais søster, Marie, kan publikum glæde sig til at møde Frederikke Maarup Viskum, de blandt andet har spillet ”Hairspray” i Tivoli og senest ”Saturday Night Fever”.

Tommy Seebachs hustru, Karen, spilles af Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, som blandt andet har medvirket i ”ALADDIN – The Musical” og ”Evita” på Det Ny Teater.

 

LÆS MERE: Rasmus Seebachs mor om barnebarnet Holger: Han er helt fantastisk

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden