6. dec. 2017
Af Majken Munk

SE VIDEOEN: Martin Brygmann leder efter duet-partner

Martin Brygmann
Martin Brygmann
Foto: Martin Høien
Når musikeren Martin Brygmann til næste år skal på tour, har han brug for en partner til at synge julekalenderhittet ”Jesus og Josefine”.

Til februar næste år begiver sanger, skuespiller og komponist Martin Brygmann sig ud i det danske land for at optræde.

I den forbindelse vil han gerne synge duetten ”Jesus og Josefine” fra julekalenderen af samme navn. Han mangler bare en duetpartner.

En partner fra omegnen

Til sine kommende 11 koncerter leder det komiske talent efter én, der kan synge verset, som sangeren Julie Bertelsen normalt synger i julesangen fra den populære TV 2-julekalender.

I en video på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, fortæller han, at han leder efter et musikalsk talent i omegnen af, hvor koncerterne skal spilles.

Send en video ind

I videoen pointerer han også, at det ikke nødvendigvis behøver at være en kvindelig solist, men så længe vedkommende kan ramme de lyse toner i sangen, så er det muligt at deltage i konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen om at synge duet med Martin Brygmann, skal kommende duetpartnere sende en video, hvor de viser deres stemme frem ved at synge ”Jesus og Josefine”.

Dernæst udvælger Martin Brygmann elleve personer, der skal assistere ham på scenen i en duet ved sine kommende koncerter.

Læs mere om: