Sharin Foos partner opereret: Afbud til Frederik og Mary

Sharin Foo
Sharin Foo
Foto: Martin Rosenauer
Sune Wagner, den ene halvdel af The Raveonettes, er ikke frisk nok til at spille for kronprinsparret i Mexico, så Sharin Foo tager tjansen alene.

Det bliver "Voice"-coach Sharin Foo alene, der skal optræde to gange for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på kronprinsparrets rejse til Mexico i disse dage.

Sharin Foos makker i bandet The Raveonettes er nemlig ikke kommet sig over en operation for blindtarmsbetændelse og må melde afbud.

Det skriver Sharin Foo på bandets Facebookside.

- Sune er stadig ikke frisk nok til at rejse til Mexico City. Han gennemgår en vanskelig tid efter sin operation. Men jeg kommer til Mexico alene! Og jeg vil spille en eksklusiv, intim, akustisk Raveonettes-koncert, skriver Sharin Foo.

Operation med komplikationer

På Facebooksiden kan man læse, at Sune Wagner i slutningen af oktober gennemgik en operation for blindtarmsbetændelse, men en uge senere opstod der komplikationer, og Sune Wagner måtte indlægges igen.

Det populære band måtte efterfølgende aflyse nogle koncerter, men de to planlagte koncerter for kronprinsparret i Mexico bliver altså til noget - dog kun med den ene part.

Herunder kan du se et billede af Sune Wagner, som bandet lagde op på deres Facebookprofil.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden