1. okt. 2014
Af Hanne Rask

Signe Svendsen: Spiller sig hen over sin runde fødselsdag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-19369.jpg
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Sangerinden Signe Svendsen fylder 40 år mit i sin turné.

Sammen med Rollo og King blev Signe Svendsen kendt for ”Ved du hvad hun sagde…”-sangen og siden for at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2001 med ”Der står et billede af dig på mit bord”.

Året efter bragte gruppen Danmark til tops med en flot andenplads ved det Internationale Melodi Grand Prix.

Dengang var Signe Svendsen sidst i 20´erne, nu fylder hun 40 år den 16. oktober.

Hun er stadig musiker og sangskriver og har travlt med en turné i hele oktober og november måned, men lidt fødselsdag bliver der da tid til.

- Det gode ved at have travlt med sit arbejde, er, at så lægger man ikke rigtig mærke til, man fylder 40, siger Signe Svendsen med et smil.

Og dermed ikke sagt at hun har noget imod det. Så længe man er, hvor man gerne vil være, er det fint at blive 40, og det er jo i øvrigt bare et tal, mener hun.

- Alder betyder ikke noget for mig. Jeg vil da sige, at jeg priser mig lykkelig for, jeg ikke er 25 længere. Jeg synes, der er meget at vinde med alderen, og jeg kan ikke rigtig få øje på noget, jeg har tabt. Det mest bemærkelsesværdige er den måde, folk kigger indgående på en, når de nævner, at nu fylder man jo snart 40, siger Signe Svendsen, der er mor til ni-årige Wilma og papmor til to.

Sammen med blandt andre dem lader hun sig fejre på fødselsdagen den 16. oktober.

-Jeg turnérer hele oktober, men holder så et kort afbræk for at holde fødselsdag med familie og venner, fortæller Signe Svendsen, hvis turnéplan kan findes på hendes hjemmeside.

Læs mere om: