Silas Bjerregaard fra Toppen af poppen: Vores kærlighed har stået sin prøve

Silas Bjerregaard

Silas Bjerregaard

Foto: Birger Storm
Silas Bjerregaard var aftenens vært i "Toppen af poppen". Privat har han gennemlevet et hårdt år med sin sygdomsramte kone, Cecilie Lassen.

Silas Bjerregaard, 36 år, har efter et svært år endelig fået tid til at kaste sig over musikken igen. Resultatet har seerne kunnet følge i "Toppen af poppen", hvor han søndag var vært i aftenens program. 

Han og Cecilie Lassen, kendt fra "Danmark har talent", blev sidste år forældre til Alvin. Men lykken over at være blevet forældre har haft en slagskygge ind over sig. Cecilies graviditet var hård, og trængslerne fortsatte efter fødslen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Nej, vores ægteskab har ikke været udfordret af modgangen. Faktisk har det været omvendt. Vi er blevet knyttet endnu tættere sammen, fordi vi har været i undtagelsestilstand så længe. Vores kærlighed har virkelig stået sin prøve, siger Silas Bjerregaard.

Cecilie Lassen, tidligere balletdanser og dommer i "Danmark har talent", gennemlevede en svær graviditet med en treleddet bækkenløsning, som bandt hende til en kørestol og ægtemanden til en tjans som sygehjælper. Han måtte blandt andet bære hende i bad og vaske hende. 

Alvin kom til verden i september sidste år, men de nybagte forældre skulle ikke få lov til at nyde sønnen i fred og ro. Cecilie Lassen fik de Quervains sygdom, som er en seneskedehindebetændelse i håndleddet, der forhindrede cecilie i at løfte og i det hele taget sig fysisk af Alvin. 
Hun er endnu ikke helt rask. 
 
Læs hele interviewet med Silas Bjerregaard i BILLED BLADET, der kommer på gaden torsdag den 11. oktober.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden