Silas Holst og Johannes Nymark sammen på scenen

Silas Holst og Johannes Nymark.

Silas Holst og Johannes Nymark.

Foto: Hanne Juul

Selv om ægteskabet er brudt, er der stadig masser, der binder Silas Holst og Johannes Nymark sammen, og snart skal de synge sammen til en koncert.

Lørdag, 4. august 2018 - af Helle Skram de Fries

Arrangørerne af Gadekærskoncert i Vallensbæk kan med glæde fortælle, at årets solister er Silas Holst og Johannes Nymark.

Koncerten finder sted den 16. august på Kirkebakke Alle i Vallensbæk og er arrangeret i samarbejde med Helligtrekongers Kirke.

 

Sammen i Vild med dans

Mens de stadig var gift, deltog de begge i ”Vild med dans” i 2014, hvor Silas Holst vandt sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl, og Johannes Nymark blev nummer to sammen med Claudia Rex.

De spillede også sammen i musicalen ”Hairspray” i 2015.

Spar op til 47 % på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47 % på BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Ægteskabet opløst

I slutningen af 2017 besluttede parret at opløse deres ægteskab. De har naturligvis stadig stærke bånd sammen, efter de har børnene Maggie My på fire år og Bob Jones på halvandet år.

Og de har heller ingen problemer med at optræde sammen.

- Vi skal både synge hver for sig og sammen til gadekærskoncerten. Repertoiret er blandet – fra musicals til John Legend. Johannes og jeg synger to numre sammen, og det skal nok blive hyggeligt, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET.

Glæder sig

Silas Holst har ikke tidligere sunget til en Gadekærskoncert, men glæder sig.

- Der kommer 1500 mennesker, så det skal nok blive sjovt.

Beæret og glad

Silas Holst har en travl kalender. Han skal underviser i musical – både på en ny talentskole i Næstved og på ”Central Musical Theatre School” i København.

- Og jeg er da meget glad og beæret over, at de vil bruge mig, lyder det fra Silas Holst.