Søndag, 26. juni 2016 — af af Helle Skram de Fries

Silas Holst skabte fest på Damhuskroen

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Silas Holst optrådte lørdag aften for første gang med sit band ”Bjørn og skide være me’et” – og de fik sat gang i Damhuskroen.
Uanset om scenen er i Operaen i København eller på Damhuskroen i Rødovre, så giver Silas Holst den max gas. Energien-niuveauet er imponerende. Silas Holst var i absolut topform længe inden, han skulle på scenen sammen med sit band ”Bjørn og skide være me’et” for at underholde i to timer. 12 kilo lettere og både fysisk og psykisk toptrimmet. Vind drømmerejse – deltag gratis

Silas Holst synger Otto Brandenburg og RIck Astley

Og det var ikke kun de høje temperaturer i lokalet, der havde varmet bandet op – der kom også masser af varme indefra. Bandet er sat sammen som en hydest til danspopsjælen. -Mange rynker lidt på næsen af hal-baller, men vi elsker den stemning og skal synge en masse sange, vi selv er vilde med, fortalte Silas Holst til BILLED-BLADET, inden han gik på scenen. Repetoiret er bredt. Der er både Otto Bandenburg og Rick Astley repræsenteret og også numre som ”Never gonna give You up”, ”Maneater”, ”Tainted Love” – og masser af danske grand prix-numre som blandt andre Anders Frandsens ”Lige der hvor hjertet slår” og mange, mange flere.

Pernille Højmark løfter stemningen

Stemingen backstage var høj og blev mærkbart højere i det sekund veninden Pernille Højmark entrerede lokalet. Så var der stemning, fest og carmencurlere over det hele. Pernille Højmark, som Silas Holst har kendt siden de i 2004 spillede sammen i musicalen ”Chicago”, var med som gæstesanger. Hun er forsanger i bandet ”Sweethearts”, hvor Silas Holst flere gange har været med ude at synge. Men nu har Silas Holst sit eget band ”Bjørn og skide være me’et”. Og da de i gule festskjorter gik på scenen og åbnede ballet med ”Video, video” – ja så gik der ikke mange sekunder før de første kvinder var i gang på dansegulvet. At mændene ikke dansede med fra starten gjorde dem ikke noget. De havde jo Silas Holst, musikken, nostalgien og hinanden. Sikke en debut og sikke en fest!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden