Torsdag, 29. november 2012 — af af Hanne Rask

Simon Kvamm er blevet far igen

Simon Kvamm
Simon Kvamm med sin smukke kone Stine.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Nephew-sangeren Simon Kvamm er i al hemmelighed blevet far til endnu en datter.

Den populære Nephew-forsanger Simon Kvamm går stille med dørene, når det gælder hans privatliv. Hvem havde nu lige regnet med, at sangeren og komikeren var blevet far til to?

Men ikke desto mindre er det sådan, det er. Simon Kvamm er far til to piger, og den sidst tilkomne, Alice, kravler rundt for åben skærm i programmet "Felix rykker ind", hvor TV-værten Felix Smith denne gang er på besøg hjemme hos familien Kvamm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I forvejen er Simon Kvamm og hans kone Stine Ellerbæk forældre til Ellinor på næsten seks år, og Simon Kvamm lægger ikke skjul på, at familielivet har vendt op og ned på hans tilværelse. Ikke mindst fordi han er udpræget vanemenneske, der altid gør de samme ting og køber den samme mad.

- At få børn er en lang læring i at slippe den der forpulede kontrol. Der bliver virkelig skubbet til mig både i mit parforhold og efter, børnene er kommet til. Der er ikke styr på noget, og jeg hader, når der ligger ting på gulvet, siger Simon Kvamm, der dog også erkender, at han er lidt glad for, at der er nogen, der roder.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden