1. nov. 2021
Af Majken Munk

Sker for første gang: Ankerstjerne er ny ambassadør for særlig hjertesag

Lars Ankerstjerne Christensen
Lars Ankerstjerne Christensen
Foto: Dan Mariegaard
Dansk Folkehjælp lancerer traditionen tro Julehjælp med en musiker og tidligere ”X Factor”-dommer som ny ambassadør.

Dansk Folkehjælp sætter i samarbejde med Ekstra Bladet igen gang i deres Julehjælp.

Allerede fra 1. november kan trængte familier søge om julehjælp.

Ansøgningen skydes i gang med annonceringen af den gode sags nye ambassadør, som forhåbentligt gør, at der bliver delt endnu flere julehjælpspakker ud i år.

Ny ambassadør

Julehjælpsindsamlingen er efterhånden en tradition, men nyt er det, at der i den forbindelse afsløres en ambassadør.

Ambassadør for julehjælpen er Lars Ankerstjerne Christensen.

Han er blandt andet manden bag store musikalske hits som "Millionær" og "1000 år", men mange kender ham muligvis også som en del af dommertrioen i "X Factor", hvor han stoppede i 2020.

Ankerstjernes hjertesag

For den 37-årige hitmager er julehjælpsindsamlingen noget, der står hans hjerte nær.

- Dér, hvor jeg er vokset op, har vi som små børn og unge voksne været vidner til lidt af hvert, som er langt fra det, man i dagens Danmark definerer som ressourcestærke familier. Med det liv, jeg er så heldig at leve i dag, føler jeg mig enormt privilegeret, og jeg håber, at jeg sammen med Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet kan være med til at give lidt tilbage.

- Fra min barndom på Vestegnen var det ikke unormalt, at der var familier, der søgte om Julehjælp, og jeg ved, hvilken kæmpestor forskel det kan gøre for en familie at modtage hjælp i en svær tid. Så det er med både hjertevarme og stolthed, at jeg indtager rollen som ambassadør for Dansk Folkehjælps Julehjælp i år, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at tænde julelys i øjnene på så mange familier som muligt!, fortæller Ankerstjerne i en pressemeddelelse.

Årets julehjælpspakke er sat op til 1800 kroner i år og består af gavekort til julemad og gavekort til indkøb af julegaver til familiens børn.

Læs mere om: