25. jul. 2015
Af af Ken Richter

Slagelse Garden overraskede Kandis-Johnny på fødselsdagen

Sangeren Johnny Hansen var på job og blev fejret på sin 50-års fødselsdag.

For Johnny Hansen var det en aften som allerede andre, hvor han er ude og spille op til fest med Kandis.

Men præcis ved midnat natten til lørdag blev han for en gangs skyld overrasket og stum midt i en af sine sange, for ind på dansegulvet kom hele Slagelse Garden marcherende for fuld musik.

Sammen med de 500 dansende gæster på Storebælt Camping & Feriecenter ved Korsør sang og spillede garden tre fødselsdagssange for Johnny Hansen, der fyldte 50 år.

LÆS MERE: Kandis-Johnny ligger højt på hitlisten

Kandis spillede tre ekstranumre

-Det er første gang, garden er kommet forbi på min fødselsdag, udbrød en glad Johnny Hansen og takkede både gæsterne og garden for det fine indslag, som i al hemmelighed var arrangeret af camping-far, Flemming Jensen.

Som en festlig afslutning på en usædvanlig aften spillede Kandis tre ekstranumre, og det hele sluttede med, at alle rejste sig og sang med på nationalsangen.

-Jeg venter med en større fest for familie og venner til senere på året, for vi skal jo ud og spille to gange søndag. Først i Horsens og bagefter i Odense, så jeg skal være frisk tidligt næste morgen, forklarede fødselsdagsbarnet, inden han satte sig i bandbussen med kurs mod hjemmet i Hurup i Thy.

Vi har samlet en række billeder af Kandis-Johnny i anledningen af fødselsdagen og ønsker stort tillykke.

Læs mere om: