Tirsdag, 6. juli 2021 - af Stine Ramlyng

Søren Poppe er svigerfar til landsholdsspiller nr. 11

Søren Poppe
Søren Poppe
Foto: Martin Høien
Søren Poppe er svigerfar til en af Danmarks fodboldhelte. Og selv om han endnu ikke har været så meget på banen, så er svigerfar sikker på, at han vil gøre det godt.

"Ved du hvad hun sagde?", "Der står et billede af dig på mit bord" og "Danmarks drenge" er blot nogle af de hits, som musikmager Søren Poppe kan bryste sig af at have på sit CV.

Men for tiden er der under EM en helt anden ting Søren Poppe kan ranke ryggen over. Han er nemlig svigerfar til en af Danmarks fodboldhelte, nemlig spiller nr. 11, Andreas Skov Olsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han slår til som en klapperslange

Det er Søren Poppes ældste datter, Olivia, der er kæreste med den 21-årige angrebsspiller, der til daglig spiller for den italienske Serie A-klub Bologna F.C.. 

Og selv om Andreas Skov Olsen ikke har været meget på banen under EM, så er svigerfar Poppe sikker på, at han kommer til at gøre det godt NÅR og HVIS, han bliver sendt på banen igen.

- Det er da noget helt særligt, det giver noget ekstra krymmel på lagkagen. Jeg er sikker på, at når der bliver brug for Andy (Andreas Skov Olsen, red.), så kommer han ind og slår til som en klapperslange. Det krydser jeg fingre for, sagde Søren Poppe blandt andet om svigersønnen i Aftenshowet mandag aften.

Andreas Skov Olsen
Foto: Anders Kjærbye/dbufoto.dk

Her var han blandt andet i studiet for at tale om sit landsholdshit fra 2002 "Danmarks drenge", som han sang med Sofie Lassen-Khalke. 

Se de andre danske fodboldheltes private lykke i galleriet herunder:

GALLERI: De danske fodboldstjerners private kærlighed

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden