2. okt. 2013
Af Malan Joensen

Søren Rasted gav konen en bil i fødselsdagsgave

Søren Rasted og Lene Nystrøm.
Søren Rasted og Lene Nystrøm.
Foto: Lars H. Laursen
Lene Nystrøm er nu den lykkelige ejer af en Ford Mustang fra 1966

I dag bliver ”Aqua”-sangerinden Lene Nystrøm 40 år, og det skarpe hjørne bliver fejret med en fornem gave på fire hjul.

Det skriver den norske avis VG.

Lene Nystrøms mand Søren Rasted har nemlig foræret sin kone en rød Ford Mustang, og sangerinden lagde tidligere et billede af det flotte køretøj ud på sin Facebook-profil med ordene:

- With love from my darling Søren… Oh my god!!!

Ifølge VG, der har kigget i det danske motorregister, er Lene Nystrøms nye bil første gang registreret i 1966, og der er tale om en 4,7 liters motor med 410 hestekræfter.

Hvad sådan en maskine står i, vides ikke, men VG har set, at der står en lignende 1966-cabriolet til salg på Finn.no til omkring 200.000 norske kroner (omkring 183.000 danske kroner) – dog med det halve antal hestekræfter end den bil, Søren Rasted har begavet sin kone med.

Lenes Nystrøms manager Ole Jonsbråten bekræfter overfor avisen, at bilen er sangerindens fødselsdagsgave, og at hun længe har ønsket sig sådan en.

- Lene har haft mange sjove biler gennem tiden, men har altid haft et ekstra godt øje for røde mustanger.

Adspurgt om, hvordan Lene Nystrøm fejrer den store dag i dag, svarer manageren:

- Jeg vil ikke sige så meget om det, men naturligvis bliver der lidt fejring i Danmark med de nærmeste. Så får vi at se, hvornår og hvad, der eventuelt bliver af fejring hjemme i Norge. Der bliver nok en god fest i Lenes ånd, med mange gode og festlige venner.

Læs mere om: