Torsdag, 11. marts 2010 - af af Louise Møller

Søren Rasted og Aqua-Lene tæt på skilsmisse

Søren Rasted og Lene Nystrøm Rasted
Søren Rasted og Lene Nystrøm Rasted 
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Stress var for et års tid siden ved at koste Søren Rasted ham ægteskabet til Aqua-forsangeren Lene Nystrøm

Et af Danmarks mest berømte kendis-ægtepar oplevede for et års tid siden en alvorlig krise i ægteskabet. Efter en periode med stor succes hjemme og på scenen blev Søren Rasted ramt af stress og som følge deraf en personlig krise.

- Jeg følte, at jeg var ved at miste det hele. Min kone, mit ægteskab, min familie, mig selv, siger Søren i et interview til Alt for damerne.

Parret, der lever et mere udadvendt liv end de fleste, både sammen og hver for sig, har sammen Billy på tre og India på fire. Et harmonisk ægteskab indtil Søren nåede et nulpunkt efter at have arbejdet non stop med musikken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Når sandheden skal frem, skal de fleste par jo på et tidspunkt igennem en stor krise. Jeg havde arbejdet hårdt med Aqua-sange, og da jeg blev færdig med dem, kunne jeg mærke, at stort set alt andet raslede. Jeg var der ikke for min kone og børn, hverken mentalt eller fysisk, men da jeg mærkede, at jeg nåede et nulpunkt, fik jeg taget mig sammen, fortæller Søren.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Søren, der lige nu hitter i bandet Hej Matematik, tog konsekvensen og begyndte at gå hos en psykolog. Noget han mener, at alle burde gøre. Søren valgte en kognitiv psykologiform, som handler om at kigge fremad i stedet for at kigge tilbage.

- Man skal se det som en mulighed for at få forbedret sig selv, og når man har været en stor krise igennem, kommer man meget bedre ud på den anden side. Stærkere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden