Onsdag, 26. april 2017 - af Lene Skriver Bak

Søren Rasted og Lene Nystrøm skal skilles

Lene Nystrøm og Søren Rasted.

Lene Nystrøm og Søren Rasted.

Foto: Lars H. Laursen
Efter 15 års ægteskab har musikerne Lene Nystrøm og Søren Rasted besluttet sig for at gå hvert til sit.

Søren Rasted og Lene Nystrøm blev mere end bare band-kammerater, dengang Aqua hærgede de danske og udenlandske hitlister.

De blev nemlig gift, først i Las Vegas og senere ved et romatisk kirkebryllup i Blovstrød Kirke, og fik to børn, en dreng og en pige, men nu er lykken brast for de to.

- Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, skriver Søren Rasted på Instagram.

Han og Lene Nystrøm har lagt enslydende tekster ud på deres respektive Instagram-profil, hvor de beretter om smerten der følger med og beder om ro til hele familien.

- Beslutningen er det hårdeste vi hver især har måtte tage, men vi gør det med kærlighed til hinanden, og alt det vi har sammen, som udover børn er, venskab, familie, band, osv, som vi vil fortsætte med, og værne om.

Beslutningen om at gå fra hinanden får for eksempel ikke indflydelse på Aqua, der stadig tager ud og spiller i sommerlandet som planlagt.

- Vi ønsker hinanden alt det bedste, for selv om vores ægteskab er slut - vil vi altid elske hinanden højt, slutter teksten i de to opdateringer.

LÆS MERE: Lene Nystrøm: Jeg er en varm og kærlig mor

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden