Søndag, 6. maj 2018 - af af Stine Ramlyng og Lisbeth Grube

Søren Rasted om skilsmissen fra Lene Nystrøm: Sådan har vi det i dag

Søren Rasted
Søren Rasted
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Trods skilsmissen fra Lene Nystrøm efter 16 års ægteskab, er Søren Rasted en glad mand og musiker. Det fortalte han for nylig i talkshowet "Hos Hans".

I en alder af 48 år, står Aqua-stjernen Søren Rasted stærkt i livet. Det fortæller han i den varme stol hos Hans Pilgaard i talkshowet "Hos Hans", der sendes på TV 2 Charlie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søren Rasted: Vi har det godt sammen

- Nu blev jeg skilt i sommer, og har det rigtig godt sammen med min kone - med Lene, siger Søren med henvisning til Lene Nystrøm, som han har børnene India, 13, og Billy, 12, med.

Heldigvis har skilsmissen været rigtig god:

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Vi har det godt sammen stadigvæk. Efter at have været gift i 16 år bliver man revet ud af den normale hverdag, man har haft, og på nogle måder det også meget sundt - i hvert fald for mig. jeg synes, det har været meget spændende at anskue mit liv på en anden måde, fordi man lige pludselig får tiden foræret på en ny måde, fortæller Søren Rasted i interviewet med Hans Pilgaard.

Hans Pilgaard og Søren Rasted i talkshowet "Hos Hans" på TV 2 Charlie. Med 33 millioner solgte plader blev bandet Aqua så berømte, at de fik deres helt eget Aqua-spil.
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Søren Rasted og Lene Nystrøm i 2009, da Søren Rasted fyldte 40 år.
Foto: Ole Bjørk/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden