9. apr. 2015
Af Juliane Olsen

Søren Sko sprængte akillessenen under dronningens festforestilling

Søren Sko
Søren Sko
Foto: Claus Poulsen
Musikeren Søren Sko sprængte sin akillessene for tredje gang, mens han sang til festforestillingen for dronningen onsdag

Den 51-årige musiker Søren Sko havde onsdag fået den store ære at synge i Musikhuset i Aarhus til festforestillingen i anledningen af dronning Margrethes fødselsdag.

Men musikeren var mere end almindeligt uheldig, for under koncerten tog han et trin ned på scenen, hvor det umiddelbart så ud som om, han snublede.

Sandheden var blot, at han samtidig brød sin akillessene op for tredje gang siden sit første brud under en badmintonkamp i november sidste år.

Søren Sko kom på skadestuen

- Det var jo bare om at synge videre. Under normale omstændigheder ville jeg nok have sat mig ned, men der kommer nok en drift, der holder én oppe, siger Søren Sko til BILLED-BLADET.

Søren Sko stod sin optræden igennem, men røg direkte på skadestuen på Aarhus Universitetshospital efterfølgende, hvor han fik en skinne på for at stabilisere senen.

Nu venter der en operation til sommer, så musikeren kan komme problemet helt til livs, men indtil da ligger hans koncertplaner på ingen måder stille, for han skal allerede ud at spille igen i dag.

LÆS MERE: Derfor sang kronprinsesse Mary med på "Barndommens Gade"

Søren Sko var beæret

At optræde for dronning Margrethe var – uheld til trods – stadig noget, som Søren Sko ser tilbage på med glæde.

- Det var rigtig fint og festligt. Det er altid en ære at spille for dronningen.

Læs mere om: