Søs Fenger: Fik terapi og blev voksen

Søs Fenger
Søs Fenger
Foto: AOP
Sangerinden Søs Fenger fik hjælp fra en terapeut til at slutte fred med sin indre lille pige.

Selv om hun som 51-årig kan se tilbage på en succesfuld karriere som musiker, så har Søs Fenger kæmpet en del med indre dæmoner igennem sit liv. Men hun har nået til en afklaring over de seneste fem-ti år med hjælp fra en dygtig terapeut.

- Jeg blev først rigtig voksen, da jeg fik sluttet fred med den lille pige indeni. Da jeg opdagede, hvilke store ressourcer jeg selv gik rundt med, som jeg ikke havde lært at kende, siger Søs Fenger i et interview med Alt for damerne.

Har droppet det perfekte

Hun er i dag nået til en selverkendelse om, at hun ikke skal være perfekt. Det er nemlig helt umuligt at nå dertil, når man som alle andre mennesker slås med dagligdagen.

- Det findes ikke, og det skal man ikke forvente eller kræve af nogen. Vi har mange forskellige sider, og vi må lære at elske og omfavne dem alle. Så bliver vi de bedste og gladeste udgaver af os selv!, siger sangerinden.

Hun har desuden skrevet en sang til sin far, der døde af kræft, da hun kun var fem år gammel for også at bearbejde denne sorg. Sangen har titlen ’Stjernenat’, og Søs Fenger elsker at synge den, fortæller hun i interviewet.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden