Søs Fenger har fået ny (ung) kæreste

Foto: Kaspar Wenstrup
Siden oktober har 52-årige Søs Fenger været kæreste med en tyve år yngre mand

Søs Fenger ved godt, at det giver anledning til en del snak, at man har en tyve år yngre kæreste. Hun er selv en af dem, der har fordomme, men sagen er den, at sangerinden siden oktober har været kæreste med den tyve år yngre Thomas, og ham er hun altså glad for. Det fortæller hun til TV2.dk.

- Aldersforskellen er ikke noget problem, og vi kan begge godt lide at være længe ude, når vi er i byen, fortæller sangerinden. Til gengæld skulle hendes 22-årige søn lige vende sig til alderen på den nye mand i sin mors liv.

- Både min søn og hans venner syntes, det var lidt mærkeligt, og det kan jeg sådan set godt forstå. Men det var jo bare indtil, de lærte ham at kende, fortæller Søs Fenger. Hun vedkender sig, at hun selv er slem til at drage konklusioner, når hun møder mænd med yngre koner eller omvendt, og hun ved, der eksisterer mange fordomme om aldersforskelle, men det er jo dumt, siger hun, for det er måske mennesker, der elsker hinanden højt.

Selv bliver hun pavestolt, når hendes Thomas præsenterer hende for sine venner som sin kæreste, og parret har kun mødt opbakning i forbindelse med deres nye forhold.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden