Sofie Gråbøl:
Sofie Gråbøl fik musiker til at tude

Sofie Gråbøl

Sofie Gråbøl

Foto: AOP
Sofie Gråbøl optræder med sin stemme på nyt album. Og dét i en grad, som fremkaldte tårer hos dj og musikproducer Kenneth Bager.

Sofie Gråbøl giver den som natteravn på stoffer på et nyt album, Follow the Beat, af The Kenneth Bager Experience. Hun fremsiger en tekst om at gå i byen fredag aften og være fuldstændig smadret af stoffer, skriver Ekstra Bladet.   

Under arbejdet med sangen blev dj og musikproducer Kenneth Bager enig med sin partner Thomas Schulz om, at de måtte have fat i en skuespiller. De mente ikke, at en sanger ville kunne recitere ordene med samme følelse. Derfor ringede de til Sofie Gråbøl, som Kenneth Bager er stor fan af.  

Skuespilleren indvilgede i at give det en chance, mod at hun kunne droppe ud af projektet, hvis hun ikke var tilfreds med resultatet.

Sofie fik frit spil

- Sofie kom og lavede først en pæn version, derefter en udgave hvor hun virkelig gav den som fucked up på stoffer. Tredje gang fik hun frit spil til at gøre, hvad hun selv følte ville være rigtig, og da hun var færdig - der var helt stille, ingen musik, kun hendes ord - kiggede jeg på Thomas, og vi sad begge to med øjnene fyldt med vand. Fuldstændig rørt over, hvor godt hun havde lavet det, fortæller Kenneth Bager til Ekstra Bladet.  

Da de tre bagefter hørte optagelsen igennem, gav Sofie Gråbøl grønt lys, så nu kan hun altså høres på det nye album.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden