29. mar. 2023
Af Luise Marie Bekker

Spice Girls genopstår i Danmark

Spice Girls.
Spice Girls.
Foto: Ritzau Scanpix
Glæd dig til at synge med på "Wannabe", "2 Become 1" og mange andre Spice Girls-hits!

Til næste år er det 30 år siden, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Adams påbegyndte deres livs eventyr, der skulle sætte "girlpower" på dagsordenen verden over.

En auditionannonce blev trykt i den britiske brancheavis "The Stage".

Heart Management var på jagt efter en håndfuld kvinder mellem 18 og 23 år, der ifølge annoncen skulle kunne synge og danse – og det lykkedes i dén grad …

Spice Girls blev den største pigegruppe nogensinde!

Alene "Wannabe", der blev skrevet på en halv time i 1996, slog rekord efter rekord.

Dansk Spice Girls-show på vej

Nu gentager historien sig i Danmark.

På fredag d. 31. marts afholder Winkler Productions nemlig audition til showet WANNABE, der er en kæmpe hyldest til Spice Girls, og som kan ses i Danmark til næste år.

Wannabe: The Spice Girls Show.
Wannabe: The Spice Girls Show.
Foto: Winkler Productions

Her skal der findes fem kvinder, der kan give den som Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice og Posh Spice.

Under showet vil man kunne synge med på sine yndlingsnumre som "Wannabe", "Stop", "Say You’ll Be There", "Who Do You Think You Are", "Viva Forever", "Too Much", "Goodbye", "Holler", "2 Become 1", "Mama" og "Spice Up Your Life".

Det er ikke første gang, sådan et show bliver til.

– Konceptet er fra London (Red entertainment), og har turneret i både England og Australien. Vi har købt rettighederne til at bruge det i Danmark, men alle omkring denne produktion er danskere og indgår i en kunstnerisk proces som henvender sig til det danske publikum. Så vi tager udgangspunkt i det show, der har turneret i England, men har kunstnerisk frihed til at tilpasse showet til vores eget, fortæller Lasse Winkler, der er CEO & Executive Producent hos Winkler Productions.

Castet bliver afsløret i løbet af april.

Læs mere om: