Spillelystne danskere bakker op om Basim

Basim og den svenske deltager i Eurovision Song Contest, Sanna, på den svenske ambassade.

Basim og den svenske deltager i Eurovision Song Contest, Sanna, på den svenske ambassade.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Oddsene for at Basim vinder Eurovision Song Contest har ændret sig efter de to semifinaler, og en sejr til Danmark giver nu pengene 15 gange igen.

I starten af ugen var en dansk sejr ved lørdagens Eurovision Song Contest sat til odds 8 hos Danske Spil, men efter de to semifinaler kunne Basim se tilliden til hans vinderchancer få et lille knæk i form af en ændring til odds 15.

Hos Danske Spil kan man fortælle, at selv om man således vurderer andre Eurovision Song Contest-deltagere til at have større chancer for at vinde finalen i morgen, så ændrer det ikke ved danskernes lyst til at sætte penge på Basim og ”Cliché Love Song”.

- 1/3 af indskuddene er sat på Basim, mens 20 procent er på Sverige. Danskerne har en tendens til at spille med hjertet i nationale konkurrencer, og det gør nok også udslaget her, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig fra Danske Spil i en pressemeddelelse.

Tror på Sverige

Han mener, at det er Sverige, der muligvis efter et tæt løb kan udråbe sig som vinder af Eurovision Song Contest, og nabolandet giver således pengene 3,50 gange igen.

Han nævner dog også Østrig og Holland som gode bud:

- Holland har en lidt countryinspireret sang, som skiller sig positivt ud, men det er ikke et land, der normalt får mange nabo-point, og det kan blive deres skæbne. Ukraine har egentlig også et fint bidrag og høster sikkert også nogle sympatistemmer på grund af den politiske konflikt med Rusland, mens vi så en stor opbakning til Østrig ved semifinalen i går. Østrigs problem kan blive, om de får stemmer fra Østeuropa.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden