Fredag, 14. juni 2013 — af Dorte Quist

Steffen Brandt: Danmarks kedeligste 60-års fødselar

Steffen Brandt fylder 60 år
Steffen Brandt
Foto: AOP
Gennem tre årtier har Steffen Brandt sammen med bandet TV-2 taget temperatuen på danskerne, og selv bliver han for hvert år mere dyb og reflekterende. I dag fylder han 60 år.

- Giv mig det, der er vigtigt og betyder noget. Glemt alt det andet, det har jeg ikke tid til, sagde Steffen Brandt i et interview i DSB-magasinet "Ud & Se", og det vidner om at forsangeren i gruppen, der konsekvent har kaldt sig selv for "Danmarks kedeligste orkester", stadig reflekterer over de vigtigste ting ved livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste år var han sammen med TV-2 i gang med sin 30-års jubilæumsturne, skriver Politiken.dk, ovenpå udgivelsen af gruppens samlede værker på en CD-boks. Men der ud over er Steffen Brandt også begyndt mere og mere at virke som mentor for yngre kollegaer, som f.eks. Tina Dickow og Marie Key.

Når han ikke er på turne, opholder han sig en hel del på sin hjemmearbejdsplads bygget i baggården i Øgadekvarteret i Aarhus, hvor han bor i et rækkehus med sin kone, kunstneren Jo Dam Kærgaard, som han har tre børn med.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden