Onsdag, 19. januar 2011 - af af Thomas Flindt

Stig Rossen skal synge Bamses sange

Stig Rossen

Stig Rossen

Foto: Thomas Laursen
Smørtenoren Stig Rossen skal stå i spidsen for Bamses Venner i stedet for Flemming Bamse Jørgensen.

Det kom som et chok, da Flemming Bamse Jørgensen døde kort inde i det nye år. Han efterlod en masse sørgmodige hjerter - men også en masse spilleaftaler. Bamses Venner var nemlig hyret til en række koncerter i 2011.

Der er kommet en midlertidig løsning. Han hedder Stig Rossen.

- Jeg har altid været en stor fan af Bamse og kan alle hans sange udenad. Jeg vil godt være med til at hylde ham, og jeg vil godt være med til at hjælpe hans orkester med at overholde alle deres koncertaftaler. I første omgang i Syvsten. Det er en traditionskoncert, de holder hvert år. Bamse har i 33 år spillet i den weekend i hallen foran 1200 ellevilde tilhørere, og koncerten hedder Bamsefesten, fortæller sangeren til Ekstrabladet.

Stig Rossen er i første omgang hyret til den ene koncert, og alt efter reaktionerne vil det blive besluttet, om han skal fylde ud for afdøde Flemming Bamse Jørgensen resten af sæsonen.

- Da jeg fik forespørgslen, betingede jeg mig, at jeg fik fuld accept fra arrangørerne, fra orkesteret og især fra Bamses enke, Käte. Det har jeg fået fra dem alle tre, og derfor har jeg ingen betænkeligheder, fortæller Stig Rossen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden