25. maj. 2022
Af Sofie Nymand

Stor nyhed fra Christopher: Bliver ambassadør for Grøn

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/design_uden_navn_-_2022-05-25t152108.589.png
Foto: Jesper Sunesen
Popstjernen Christopher får en helt særlig rolle, når dette års Grøn-koncerter løber over stablen.

Udover at spille til sommerens grønne koncerter, bliver Christopher også dette års ambassadør for Muskelsvindfondens Plads til Forskelle-pris.

Prisen, der uddeles senere i år, hylder enkeltpersoner, nonprofitorganisationer og foreninger, som arbejder aktivt for at skabe plads til forskelligheder.

Det skriver Grøn i en pressemeddelelse via Have Kommunikation.

Vil sprede budskabet

Således tilslutter sangeren sig en række kendte musikere, som Lukas Graham, Suspekt og Carpark North, der tidligere har været ambassadører.

Det er da også en beæret Christopher, der har takket ja til den nye rolle:

– Jeg er stolt af at være ambassadør for Plads til Forskelle-prisen, fordi der er brug for en fortælling om, at der skal være plads til alle. Grøn er helt unik, fordi der er et tydeligt mangfoldigt publikum og et helt særligt sammenhold – både foran og bagved scenen, udtaler han i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Jeg vil gerne sprede budskabet om, at vi alle er vores egen, og vi skal elske vores særheder og finurligheder og bære dem med stolthed.

Designer t-shirt

Som en del af ambassadørskabet har Christopher designet en T-shirt, hvor overskuddet fra salget går til at støtte arbejdet for at skabe plads til forskelle i samfundet.

T-shirten, som kan købes i Bilka og føtex, har sangeren designet med teksten “Kun en af mig”:

– Teksten på T-shirten er min fortolkning af, hvad det vil sige, at der skal være plads til forskelle: der er kun én af mig, og der er kun én af dig. Vi er alle forskellige, og det er fedt! Det skal der være plads til, udtaler Christopher i pressemeddelelsen.

Grøn vender tilbage efter tre års pause, hvor coronapandemien satte en stopper for musikfesten.

I år får Christopher selskab af blandt andre Tessa, D-A-D og Andreas Odbjerg.

https://imgix.billedbladet.dk/design_uden_navn_-_2022-05-25t151752.471.png
Foto: Peter Christian

Læs mere om: