24. aug. 2018
Af Juliane Olsen

STORT TILLYKKE: Keld og Hilda fejrer guldbryllup

Hilda Heick og Keld Heick
Hilda Heick og Keld Heick
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Dansktopduoen Keld og Hilda kan den 24. august fejre, at det er 50 år siden, at de sagde ja til hinanden i Frederiksberg Kirke.

I sommeren 1968 var sangen ”Vi skal gå hånd i hånd” på hitlisterne, og det passede meget godt, for det blev samtidig også den sommer, Keld Heick sagde ja til sin Hilda.

Kæresteparret havde kendt hinanden i mange år inden, for de havde faktisk gået i skole sammen på Valby Skole, og Keld havde hurtigt fået øjnene op for lyshårede Hilda.

Forlovelsen og brylluppet imellem dem blev dog ikke problemfrit, for der var et klasseskel mellem de to familier, der gav de unges kærlighed svære betingelser.

Guldbryllupsdagen havde dystre udsigter

- Det vakte ikke den store lykke i familien. Det gjorde det bestemt ikke, siger Hilda Heick til BILLED-BLADET om parrets forlovelse.

Men gift blev de to altså, og noget tyder på, at det var en ganske glimrende idé, for fredag den 24. august kan ægteparret Heick fejre guldbryllup.

I dag kan de se tilbage på mange år sammen, der har budt på stor kærlighed, en flot musikkarriere samt sejre og nedture.

Stort interview

Alt det fortæller ægteparret om i et stort fælles interview, som udkommer den 30. august, hvor BILLED-BLADET har sat dem stævne i den røde stol.

Også her fra BILLED-BLADET skal lyde et stort tillykke med de mange flotte kærlighedsår.

Nyd billederne af Keld og Hilda gennem årene i det fine galleri herunder:

GALLERI: Keld og Hilda Heicks kærlighed (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: