Sussi & Leo:
Sussi & Leo: Nu som trio

Sussi og Leo

Sussi og Leo

Foto: AOP
Sussi & Leo gør status efter et travlt år, hvor de udvidede butikken til en trio. Og hvor Leo har færdiggjort første bog i parrets planlagte selvbiografi på 18 bind.

Sussi og Leo har haft en forrygende sæson, og det skyldes måske, at de ikke længere skal trække læsset selv

Hele året har den legendariske nordjyske duo haft hjælp på scenen af tredjemanden, Thomas Ehrenreich.

Og han har gjort det så godt, at gruppen nu kalder sig "Trio-Sussi & Leo".

To er blevet til tre

I en pressemeddelelse fortæller trioen:

- Thomas er en af landets dygtigste (og pæneste; påstår Sussi) trommeslagere, men han har også bidraget til det i forvejen underholdende show med mange gakkede indslag. Thomas' slogan er: "Det er der ikke andre, der gør". Det er der noget om, for nu optræder trioen med en full-size kæphest, grisetryner, og march-tromme bare for at nævne et par af indslagene. Før var Sussi & Leos slogan: "Sussi & Leo - Så er der fest". Nu er det blevet til: "Trio-Sussi & Leo; Det er der ikke andre der gør, men der er stadig fest".

2014 blev ifølge trioen selv et sandt triumftog rundt til landets spillesteder, og arrangørerne står angiveligt i kø for at bestille dem igen til næste år.

Erindringsbog er på vej

I 2015 kommer også en stribe nye sange, som Sussi egenhændigt har komponeret og skrevet tekst til.

Normalt hjælper Leo med sangskrivningen, men han har haft travlt med at skrive første bog om parrets liv i stort og småt.

Den hedder "Som vi husker det" og er ifølge Leo den første i en serie på mindst 18 bind.

Heri fortæller han blandt meget andet godt, at han mistede sine mælketænder som treårig, og at Sussi blev konfirmeret i en hvid buksedragt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden