Tirsdag, 22. maj 2012 - af af Thomas Flindt

Sys Bjerre: Det er blevet svært at finde kærligheden

Sys Bjerre

Sys Bjerre

Foto: Lars Laursen
Sangerinden Sys Bjerre synes, det er svært at møde mænd, som ikke allerede har en mening om hende.

Sys Bjerre var ikke populær hos det modsatte køn, da hun slog igennem med sangen "Malene", der indeholdt mange kvindes-chauvinistiske budskaber. Siden har hendes optræden i medierne tegnet et portræt af hende, som hun har svært ved, at komme af med.

- I Danmark kan jeg ikke møde mænd, som ikke har en forudfattet mening om mig, medmindre de har boet i en hule de sidste fire år. Det er så, hvad det er, og som regel kan jeg møde dem på en almindelig måde efter fem minutters samtale. Men jeg tror, det kræver en mand, der hviler meget i sig selv og er glad for det, HAN laver, at kunne være sammen med mig. Mange mænd føler sig nok nemt kastreret ved siden af sådan én som mig, fortæller Sys til Femina.

Manden risikerer at miste sin identitet i større selskaber, når han har en kendt popsanger under armen, hvis han ikke hviler nok i sig selv.

- Jamen det er så sindssygt langt ude. For mig er det ikke finere at være popsangerinde, end det er at være en skidegod skolelærer. Men opfattelsen af, at det er finere at være i mediernes søgelys, ligger dybt i folk. En af mine gamle venner sagde om en af mine ekskærester: "Nå men han er jo bare Sys Bjerres håndtaske." Underforstået: Bare fordi han ikke var kendt, ville han altid blive benævnt som "Sys Bjerres kæreste" på billeder. Men det gør ham da ikke mindre værd, siger Sys Bjerre til Femina

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden