Onsdag, 26. oktober 2011 — af af John Lautrup

Sys Bjerre: Kan leve uden kæreste hvis jeg har Vanessa

Sys Bjerre
Sys Bjerre
Foto: Lars Laursen
Sangfuglen Sys Bjerre har fået en veninde for livet, som hun ikke kan undvære.

Mærkeligt! Sys Bjerres lille baggårdslejlighed i indre København er et spraglet sammensurium af ting og sager. Pang-farvede mangabilleder på væggene og sjove nipsgenstande over det hele. Et pudseløjerligt interiør. Umiddelbart et kreativt kaos. Men ved nærmere eftersyn bliver man overrasket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her hersker pinlig orden.

- Hver dag er en rutsjebanetur for mig. Jeg når som regel at være både lykkelig og afsindigt rasende. Jeg er i mine følelsers vold. Sådan er det bare, og det er opslidende. Der foregår virkelig meget i min lille krop. Derfor er jeg nødt til at have orden omkring mig for at kompensere for min indre uro, forklarer den 26-årige sanger og sangskriver, som har været den store, positive overraskelse i den seneste udgave af TV 2's "Toppen af Poppen".

Hun bor alene i sit lille, velordnede sanserum af en lejlighed. Hun har heller ingen kæreste at hidse sig op over som i "Malene"-sangen.

Forelsker mig hele tiden

- Jeg tror lige, jeg skal være lidt alene. Jeg er nok en lidt besværlig én. Jeg kan alting selv og har ikke brug for nogen. Det får mændene til at føle sig kastrerede. Min kæreste skal virkelig være en mand, der hviler i sig selv. Mine tidligere kærester har nok følt, at de stod i skyggen, fordi jeg har min karriere, siger hun.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Men jeg har det fint. Jeg bliver godt nok forelsket hele tiden, men jeg elsker at vågne op alene om morgenen.

Lige nu sidder hun og arbejder på sit nye album, der kommer ud næste år. Allerede i januar vil man kunne købe en single med titlen "Vanessa". Det er navnet på hendes allerbedste veninde. En amerikansk psykologistuderende, som hun mødte i København.

Ikke klar til børn

- Vi gør alt for at være sammen og rejser frem og tilbage mellem USA og Danmark hele tiden. Vi er soulmates, og snart kommer hun her for at bo hos mig et stykke tid. Jeg er ligeglad med, om jeg får en kæreste igen, bare Vanessa og jeg kan være sammen, fortæller Sys Bjerre.

En lidt overraskende melding, så vi må hellere slå fast: Nej, Sys og Vanessa er ikke kærester.
Hvis den i sig selv-hvilende mand en dag skulle dukke op, er Sys Bjerre klar til at stifte kernefamilie.

- Tanken om børn er meget langt væk. Men jeg håber da, at jeg en dag får en inderlig trang til at blive mor. For jeg kan godt lide ideen om at få en familie, konstaterer hun.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden