6. aug. 2015
Af af Liz Rørsig

Szhirley hjemvendt fra bryllupsrejse: Viser diamantringen frem

Szhirley glæder sig til at flytte i en større lejlighed sammen med familien.
Szhirley glæder sig til at flytte i en større lejlighed sammen med familien.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Sangerinden Szhirley kan fejre, at hun og Mads Møller har været gift en måned, og parret har netop været på bryllupsrejse til Nice. På hendes finger pryder en smuk vielsesring med helt særlige kærlighedssymboler.

Nygifte Szhirley er netop hjemvendt fra en ti dages biltur med familien til Nice.

– Det var en blanding af ferie og bryllupsrejse. Et mix af en "holiday" og "honeymoon", så det må blive en "holimoon", fortæller sangerinden med et smil til BILLED-BLADET.

Vielsesring med fire diamanter

Hun kan nu fejre en måneds bryllupsdag med ægtemanden Mads Møller, og på hendes finger stråler den smukke vielsesring af hvidguld med fire diamanter, som Szhirley havde gemt i flere år med en vielsesring for øje.

- Der er én diamant for Mads, én for mig, og to små - én for hver af mine sønner, lyder det fra sangerinden, der er mor til Bille Norton på et år og femårige Elton.

(Artiklen fortsætter under billedet)

https://imgix.billedbladet.dk/szhirley.jpg
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET

Skal flytte i større lejlighed

Den store forandring som ægtefolk mærker hun ikke helt.

- Det er overhovedet ikke anderledes at være gift, men der er en masse praktiske ting, som nu er faldet på plads. Og så er vi jo i gang med at flytte til en større lejlighed, for vi mangler plads. Og det bliver stadig på Vesterbro, siger Szhirley.

Gaverne er pakket ud

Hun og ægtemanden har pakket bryllupsgaverne ud.

- Alt er pakket ud, og så ønskede vi os faktisk også penge, for vi ville gerne på ferie med børnene, og vi manglede en vaskesøjle til den nye lejlighed!

https://imgix.billedbladet.dk/billed-bladet-abonnement.jpg

Læs mere om: