3. nov. 2012
Af af Mia Qvist Scheelsbeck

Szhirley: Min mavedelle er et tegn på sundhed

Szhirley
Szhirley
Foto: Birger Storm
Det gør ikke noget at have en delle på maven. Det er et godt tegn, mener sangerinden Szhirley

Hun tog 20 kilo på under sin graviditet, og der sidder stadig en mavedelle. Men det tager sangerinden Szhirley faktisk ikke så tungt. I et interview med FEMINA forklarer 36-årige Szhirley, at hun er blevet for gammel til at stræbe efter modellernes tøjstørrelse, fordi det ikke er virkeligheden for hende.

- Jeg har fået noget fedt på maven efter min graviditet, som måske altid vil være der, og herregud: Det er et tegn på, at jeg har født et barn og er en sund og rask kvinde, som ikke sulter mig selv! Jeg synes, det er ærgerligt, at det kvindebillede påvirker så mange, for det er meget få af os, der er skabt som Gisele Bündchen og ligner Victorias Secrets-modeller, siger hun til FEMINA.

Fik masser af opmærksomhed under graviditet

Szhirley, der i dag har sønnen Elton på to år og lige nu er aktuel med singlen 'Sidste gang' med dj og producer Alexander Brown, forklarer, hvor meget opmærksomhed hun faktisk fik under sin graviditet, selvom hun vejede 20 kilo ekstra.

- Der var så mange mænd, der kiggede efter mig, da jeg under min graviditet vejede 20 kilo mere. Jeg tror, det taler til dem. Der er bryster, der er numse og lår, man bliver rund og

fyldig på en sensuel måde, når man bærer rundt på et barn. Og der er mange mænd, der synes, at det er noget af det mest sexede i verden, forklarer Szhirley til FEMINA.

Sangerinden danner i dag par med producer Mads Møller, som hun har Elton med.

Læs mere om: