Tirsdag, 23. juni 2015 — af af Helle Skram de Fries

Thomas Blachmans hjemmestrik udgiver ny single

Thomas Blachmann sammen med Ivarsson, Bang & Neumann til X Factor-finalen i Herning.
Thomas Blachmann sammen med Ivarsson, Bang & Neumann til X Factor-finalen i Herning.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
De nåede helt frem til finalen i Herning og fik en flot tredjeplads, og nu er Blachmans hjemmestrikkede gruppe Ivarsson, Bang & Neumann klar med en ny single.

De blev ikke spået mange chancer, men Thomas Blachman så rigtigt, da han valgte at sætte de tre kasserede solister i X Factor 2015, Josefin, Markus og Matias sammen til gruppen Ivarsson, Bang og Neumann.

Modsat forventningerne nåede gruppen helt frem til finalen og kunne slutte deres X Factor rejse med en flot tredjeplads. 

I slutningen af marts udgav de deres første single "Story Of My Life", der lå nummer tre på iTunes-listen.

Storladent popnummer

Nu er de klar med et nyt single-udspil, "Shine", som pladeselskabet Sony betegner som et "storladent popnummer med akustisk guitar, klaver og et omkvæd, der er en Twilight-film værdig".

Nummeret er skrevet af  to hollandske sangskrivere, Eyelar Mirzazadeh og Shanee Febis, og produceret af Salvathore, der blandt andet har produceret for den engelske rapper Sway.

- Nummeret har stor betydning for os, da vi har været med til at give sangen vores egen stil. Vi er meget spændte på, hvordan vores fans tager imod den, for vi er selv meget tilfredse og glade, udtaler gruppens kvindelige medlem Josefin.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden