4. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Thomas Buttenschøns hustru: Han er så sød, når han danser

Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn
Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn
Foto: Gert Blume
Musikeren Thomas Buttenschøns hustru er ovenud begejstret over, at hendes ægtemand har sagt ja til at være med i ”Vild med dans.

Nu er det sikkert og vist, at den 31-årige musiker Thomas Buttenschøn er med på holdet, når ”Vild med dans” til efteråret går i luften med en ny sæson.

Det er der nok mange, som er begejstrede for, men især er musikerens hustru, bloggeren Cana Buttenschøn, meget spændt.

- Han er så sød, når han danser, at det halve kunne være nok – og alt det andet skal han nok få lært, skriver hun på sin blog.

LÆS MERE: Thomas Buttenschøn med i "Vild med dans"

Cana Buttenschøn vil heppe

Cana Buttenschøn, der har to sønner med musikeren, understreger også, at hun allerede nu lader op til at heppe på sin mand.

Dog vil hun samtidig tilkendegive, at hun ikke på nuværende tidspunkt er helt imponeret over hans evner på et dansegulv.

Den ærlige hustru må nemlig indrømme, at Thomas Buttenschøn godt kan forekomme som en lidt kluntet danser, fordi armene er ukoordinerede, og hofterne stive.

Cana Buttenschøn håber på dans

Hælene er der ifølge hende heller ikke meget fut i, men til gengæld misunder Cana Buttenschøn sin mand, at han nu får det lært.

Selv håber hun på, at han i fremtiden vil have energi til også at give hende en svingom, for hun finder nemlig mænd, der kan danse, særdeles sexede.

Thomas Buttenschøns evner som musiker er til gengæld ikke diskussion, og det tænder nu også den stolte hustru en del, fremgår det af indlægget.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Læs mere om: