2. sep. 2020
Af Niels Burgos

Thomas Helmig klar til at hjælpe udsatte børn

Thomas Helmig
Thomas Helmig
Foto: Red Barnet
Thomas Helmig er ny ambassadør for Red Barnet - og rykker nu for at hjælpe udsatte børn.

Udsatte børn i Danmark og resten af verden får glæde af, at Thomas Helmig har valgt at blive ambassadør for Red Barnet. Den 55-årige musiker og sangskriver fra Aarhus melder sig på ambassadørholdet i en tid, hvor verdens børn har mere brug for hjælp end nogensinde, fordi følgevirkningerne af corona-pandemien rammer dem særlig hårdt.

Thomas Helmig i arbejdstøjet

Thomas Helmig er allerede trukket i arbejdstøjet for Red Barnet. Hans første indsats har nemlig været at hjælpe organisationen med at hverve indsamlere på sociale medier til landsindsamlingen søndag den 6. september.

– Fundamentet til et godt og trygt liv bliver lagt i barndommen. Det gælder for alle. Derfor er det ekstremt og indlysende vigtigt at hjælpe alle børn, der har behov for hjælp både herhjemme og ude i verden. Derfor støtter jeg Red Barnet, siger Thomas Helmig.

Thomas Helmig
Thomas Helmig
Foto: Red Barnet

Taknemmelig

Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen, er meget taknemmelig for, at den populære musiker og sangskriver har meldt sig som ambassadør.

– Jeg er rigtig glad for, at Thomas Helmig vil være med på holdet og bruge sin stemme til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark og resten af verden. Og det er et vigtigt tidspunkt, det sker på. Der er hårdt brug for, at vi hjælper verdens udsatte børn på ret kurs, for corona-krisen og følgevirkningerne rammer dem særligt hårdt og krænker deres rettigheder, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Læs mere om: