9. apr. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen festede med Mary og Frederik

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/helmig-toft.jpg
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Det væltede ind med store navne til festforestillingen i Musikhuset Aarhus i anledning af dronningens 75 års fødselsdag. Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen var blandt stjernerne, der festede med de kongelige.

Sangeren og komponisten Thomas Helmig og forfatteren Renée Toft Simonsen var blandt de mange stjerner, der festede med dronning Margrethe, Prinsgemalen, kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie på en stor aften i Musikhuset Aarhus.

Helmig og Toft Simonsen kender især kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ganske godt. Sidste år var Thomas Helmig således et af hovednavnene på scenen til Kronprinsparrets Priser-showet i Aalborg, hvor der også efter tæppefald blev festet og hygget.

Ved ankomsten til dronningens fest onsdag aften fortalte Thomas Helmig, at han glædede sig til for en gangs skyld at nyde underholdningen i stedet for selv at stå for den. Han og Renée Toft Simonsen havde også pæne ord at sige om dronning Margrethe, hvis 75 års fødselsdag blev markeret med TV2’s festforestilling.

LÆS MERE: Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen: Vi er gift

Glødende Margrethe-fans

Også mange andre af gæsterne havde rosende ord at sige om dronningen. Blandt Majestætens store støtter var den tidligere fodboldandsholdsprofil Fleming Poulsen samt X Factor-værten Eva Harlou, der begge indrømmede, at de var glødende Margrethe-fans.

Til arrangementet i Musikhuset var der i øvrigt ikke kun Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen fra kronprinsparrets omgangskreds.

Også Mary og Frederiks nære venner Julie Mølsgaard, Malou og Jørgen Skeel, Helle Reedtz-Thott samt Bendt Tido Wedell var med til den festlige aften i Musikhuset.

Læs mere om: