25. jan. 2018
Af Juliane Olsen

Thomas Helmig skal være morfar

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen skal være bedsteforældre.
Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen skal være bedsteforældre.
Foto: Niels Henrik Dam
Psykolog og børnebogsforfatter Renée Toft Simonsen glæder sig til at blive bonus-mormor, når Thomas Helmigs datter bliver mor for første gang.

52-årige Renée Toft Simonsen har delt en glædestrålende nyhed på det sociale medie Instagram.

Thomas Helmigs datter, Ida Marie Helmig, venter nemlig sit første barn med kæresten Patrick, og det glæder den kommende bonus-mormor meget.

- Det er helt rigtigt. Ida Marie og Patrick skal være forældre, og vi glæder os meget til at blive bedsteforældre, siger Renée Toft Simonsen til BILLED-BLADET.

En stor familie

Thomas Helmig har 25-årige Ida Marie Helmig fra sit ægteskab med fotomodellen Heidi Andersen, og nu er Ida Marie altså godt på vej til at gøre musikeren til morfar for første gang.

Hjemme hos Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen har der altid været tale om en stor sammenbragt familie.

Begge parter bragte nemlig børn fra tidligere forhold med ind ægteskabet.

Sønnen gør karriere som musiker

Renée Toft Simonsen, der har en fortid som model, har datteren Ulrikke samt sønnen Jens-Kristian fra sit forhold med direktøren Kristian Sandvad.

Sammen fik Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig sønnen Hugo Helmig, der blev født i 1998, og som i dag har en lovende karriere som musiker.

Nu kan det børneglade Helmig-par, der blev gift i august 2000, så se frem til, at næste generation Helmig'er kommer til verdenen inden så længe.

Læs mere om: