Tirsdag, 27. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Thomas Helmigs nære ven: Her har du set ham før

Thomas Helmig og Claes Antonsen
Thomas Helmig med sin nære ven, Claes Antonsen.
Foto: Jakob Mark/TV 2
Ét af de mennesker Thomas Helmig måske har kendt i længst tid, er ungdomskammeraten Claes Antonsen, som du formentlig også har set før.

Nogle venskaber kommer og går men andre, de består. For i nogle relationer opstår der en helt særlige kemi, og så kan det være svært at lade det visne hen.

Sådan gælder det formentlig for Thomas Helmig og hans mangeårige ven, Claes Antonsen.

Deres venskab går nemlig tilbage til dengang de var 15-16 år. De havde den samme fornemmelse for amerikansk soulmusik, og derfra klikkede det bare, fortæller Thomas Helmig i den nye TV 2 dokumentar ”Thomas Helmig på hjemmebane.”

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og selvom Thomas Helmig endte med at være artist, så har de to også prøvet kræfter med musikken sammen. Først som ”Elevatordrengene” og bagefter som en del af bandet ”Brothers”.

Tingene ændrede sig dog, men det gjorde relationen ikke. Claes Antonsen spiller nemlig trommer for Thomas Helmig, og er også en vigtig brik for Thomas Helmig som artist.

Men måske kan du genkende de grå, langhårede lokker, der gemmer sig bag trommesættet.

Han er nemlig – foruden at være Thomas Helmigs kompagnon – også kapelmester og trommeslager i ”Vild med Dans ”-orkestret ”The Antonelli Orchestra”, der fredag efter fredag spiller de sange, som ”Danmarks modigste dansere” øver spændende koreografier til.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden