Onsdag, 21. september 2016 - af Lene Skaarup

TILLYKKE: Barbara Moleko fylder 30 år

Barbara Moleko

Barbara Moleko

Foto: Jeppe Michael Jensen
Barbara Moleko vandt en plads i mange danskeres hjerter, da hun deltog i "Toppen af poppen" i 2014.

Barbara Moleko startede med at lave musik for mere end 10 år siden, men hendes første album "Lykken er ..." udkom først i 2012. Og lige siden har der været fart på den unge sangfugls karriere og ikke mindst hendes privatliv, for Barbara Moleko blev mor til en lille pige i 2013.

Privatlivet holder sangerinden dog meget for sig selv, og hun har i flere interviews fortalt, at der er forskel på Barbara Moleko og "Baps", som hun bliver kaldt af sine nærmeste. Sidste år udkom hendes andet soloalbum med titlen "Bapsz", netop inspireret af hendes kaldenavn.

LÆS MERE: Poul Krebs inspireret af ung kollega 

Musikalsk samarbejde

Hele Danmark kom på fornavn med sangerinden med den store stemme, da hun deltog i TV 2's "Toppen af poppen" i 2014. Her fortolkede hun blandt andet store hits som "Indianer" af Anne Dorte Michelsen og "Sådan nogen som os" af Poul Krebs, så både sangskriverne og seerne blev meget rørte.

LÆS MERE: Ida Corr fra Toppen af poppen: Kæresten har designet forlovelsesringen 

Efter "Toppen af poppen" har Barbara Moleko indledt et musikalsk samarbejde med Poul Krebs, og de har spillet flere koncerter sammen.

På billedet omfavner de to hinanden efter at have sunget "Sådan nogen som os" som duet til TV 2's "De største øjeblikke" i 2014. 

Barbara Moleko, Poul Krebs

Barbara Moleko, Poul Krebs

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden