Fredag, 1. september 2017 - af af Casper Nielsen

Tillykke: Birthe Kjær fylder 69 år

Birthe Kjær
Foto: Flemming Jeppesen
Dansktop sangerinden fejrer fødselsdag efter at have spredt sommer og solskinsstemning over de danske festivaler i den våde sommer. Men først næste år maler hun byen rigtig rød med rund dag og 50 års plade-jubliæum.

Birthe Kjær kan fejre sin 69-års fødselsdag i bevidstheden om at have spredt masser af sommer og solskinsstemning for sit publikum.

- Jeg oplever det, som om jeg er blevet kult. Alle steder synger publikum med, sagde Birthe Kjær til BILLED-BLADETs udsendte i forbindelse med en af hendes seneste koncerter, hvor dagens fødselar endnu engang havde skabt superstemning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dansktop dronningens mange hits

”Vi maler byen rød” og ”Den knaldrøde gummibåd” er blevet klassikere, og Kjær har sunget dem mange gange, siden hun i 1968 blev opdaget af Johnny Reimar, og fik tilbudt en pladekontrakt.

Birthe Kjærs første single var "Arrivederci Franz". Den gav hende et øjeblikkeligt gennembrud, idet sangen gik direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Godt på vej mod de 70 år 

Siden har Kjærs navn været på Dansktoppen med bl.a. "Sommer og sol" og "Tennessee Waltz"

– Jeg bliver 70 næste år, og så har jeg 50-års pladejubilæum, så det er virkelig godt timet, fortalte Birthe Kjær til BILLED-BLADET.

Der er altså al mulig grund til at holde stemmen ved lige til den store fejring næste år.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden