31. aug. 2016
Af Majken Munk

TILLYKKE: Hanne Boel fylder 59 år

Hanne Boel
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Den folkekære sangerinde, der er aktuel i sjette sæson af ”Toppen af poppen”, fylder 59 år og ser frem til at fylde rundt næste år.

Hun er efterhånden en meget erfaren kvinde i musikbranchen, hvor hun startede som sangerinde allerede i 1981. Siden har hun haft utallige hits og endda stablet en international karriere på benene.

Onsdag den 31. august kan hun fejre sin 59-års fødselsdag, men dagen bliver ikke brugt på fejring.

- Der er hobet så mange aftaler op, at jeg skal arbejde til kl. 21. Men jeg tænker, at så har jeg sparet den her fødselsdag op og kan bruge den, når jeg fylder 60, fortæller Hanne Boel.

Hanne Boel stolt af at fylde 60

Hannes næste runde fødselsdag er ikke noget, der skræmmer hende. Hun havde svært ved at fylde 50, men hun er ligefrem stolt af at fylde 60 år. Og lige netop de runde fødselsdage kan Hanne godt lide at fejre på en helt særlig måde.

- De sidste par gange jeg har fyldt rundt, har jeg inviteret min familie med på rejser, så det er også sådan jeg vil fejre min 60-års fødselsdag, men mere har jeg faktisk ikke planlagt, fortæller Hanne med glæde i stemmen.

SE VIDEOEN: Den første smagsprøve fra Toppen af poppen

Succesfuld solokarriere

Lige nu håndterer Hanne Boel to forskellige dele af sin karriere. På den ene side har hun fortsat en succesfuld solokarriere, og på den anden side er hun prorektor ved Rytmisk Musikkonservatorium i København.

- Det er et spørgsmål om praktik. Jeg har fundet ud af, at det giver god mening både at være underviser og udøvende sanger, fordi det holder mig up to date. Men jeg er også meget opmærksom på, at min sangerkarriere ikke går udover mine elever, så det er da en balancegang, fortæller Hanne Boel.

Til vinter er det hendes solokarriere, der igen spirer, da hun starter på en tour, der tager hende rundt i hele Danmark med start i Viborg d. 22. november.

BILLED-BLADET ønsker den dygtige sangerinde tillykke med fødselsdagen.

LÆS MERE: Hanne Boel har brugt millionopsparing

Læs mere om: