Torsdag, 19. maj 2016 - af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Hilda Heick fylder 70 år

Hilda Heick.

Hilda Heick.

Foto: AOP
Hilda Heick bliver fejret af sin kære familie både hjemme og på Bakken, når hun torsdag fylder 70 år.

Torsdagen er begyndt med flag, fødselsdagssang og lækkert morgenbord for Hilda Heick i det svenske.

19. maj fylder hun 70 år, og den runde dag fejres festligt med de allernærmeste, manden Keld Heick, datteren Annette, svigersønnen Jesper og børnebørnene Eliot, 12, og Storm, 7.

– Familien kommer ind til morgenkaffe, inden børnene skal i skole. Om aftenen går vi ud og spiser sammen på Bakken, og så går Keld og jeg til premiere i Cirkusrevyen, mens resten af familien kører hjem til Sverige, for børnene skal jo tidligt op næste morgen. Det skal nok blive en rigtig hyggelig dag, siger Hilda til BILLED-BLADET.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Ny Heick-cd og flytning

Keld Heick rundede de 70 år i februar, mens hele familien var på ferie under varme himmelstrøg i Caribien. Og den folkekære duo har masser af planer på den anden side af det skarpe hjørne. De har planer om at indspille deres sidste cd, og for Heick-parret er det tid til at tænke på at flytte hjem til Danmark fra Sverige igen.

– Keld og jeg har hele tiden sagt, at vi vil tilbage til Danmark, mens vi har kræfter til at flytte. Vi har både kigget på lejligheder, huse og grunde, og nu må vi se, om det ender med, at vi bygger selv. Det vigtige er, at vi finder det helt rigtige sted at bo resten af vores dage, fortæller Hilda Heick.

Hilda er oprindeligt kontoruddannet og læste videre til merkonom, inden Keld fik Hilda med i studiet. Det førte til hittet "Do You Speak English?" i 1976, og siden har parret spredt liv og glade dage med utallige turnéer og albums.

Keld og Hilda blev gift i 1968 og fik i 1971 datteren Annette Heick.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden