7. sep. 2016
Af Karina Didriksen

TILLYKKE: Kirsten Siggaard fylder 62 år

Kirsten Siggaard.
Kirsten Siggaard.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangerinden Kirsten Siggaard bliver med sine 62 år Danmarks ældste kvindelige deltager i Vild med dans.

Kirsten Elisabeth Siggaard Andersen blev født den 7. september 1954 i Slagelse, og hun kan dermed fejre sin 62-års fødselsdag.

Sangerinden optrådte allerede på TV som seksårig sammen med Jørgen Clevin, og som 18-årig deltog hun i Ekstra Bladets Pladechance.

LÆS OGSÅ: Kirsten Siggaard opereret

Kirsten Siggard uddannet i bank

Inden hun gjorde karriere som sangerinde, tog hun en bankuddannelse, og havde job i Handelsbanken i Slagelse, da hun i 1983 blev et kendt ansigt.

Dette år stillede Kirsten Siggaard nemlig op i Dansk Melodi Grand Prix med gruppen Sir Henry, og året efter, i 1984, vandt hun og Søren Bundgaard musikkonkurrencen med sangen ”Det’ lige det”.

Kirsten Siggaard med i "Vild med dans"

Kirsten Siggaard deltog i Dansk Melodi Grand Prix syv gange, senest i 1990.

Derudover har sangerinden medvirket i diverse teaterstykker og musicals, og på fredag kaster hun sig ud i en helt ny genre, nemlig dans.

LÆS MERE: Kirsten Siggaard: Det er lidt skræmmende

Slår Birthe Kjærs rekord

Dagens fødselar deltager i dette års ”Vild med dans”, som har premiere fredag den 9. september på TV 2. Her skal hun danse sammen med den erfarne Thomas Evers Poulsen.

Med sine 62 år inden danseshowets start, har hun dermed slået Birthe Kjærs rekord, som den ældste kvinde, der har deltaget i Vild med dans.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med dagen.

Læs mere om: